Pizza Bianca with white sauce and artichokes
Materials
- 1 jar of artichokes (drained) E. & D. Kontos SA
- 5-6 λιαστές τομάτες Ε. & Δ. Κόντος Α.Ε. κομμένες σε μέτρια κομμάτια
- 4 tbsp. yogurt complete
- 2 tbsp. whipping cream
- 200gr. crushed mozzarella
- 50gr. blue cheese or Roquefort
- 6-7 slices of onion
- A little salt, pepper, oregano
Implementation
Ανακατεύουμε το γιαούρτι με τη κρέμα γάλακτος και ρίχνουμε λίγο αλάτι, πιπέρι και ρίγανη. Στρώνουμε το μίγμα αυτό στη βάση της πίτσας. Συνεχίζουμε στρώνοντας τα τυριά, τις αγκινάρες, τη λιαστή τομάτα και το κρεμμύδι. Ψήνουμε σε δυνατό φούρνο 220Ο C μέχρι να πάρουν χρώμα τα τυριά.
*Footnote:
For the pizza base we can use Arabic pies or skewer pies, ready-made pizza base or our own pizza dough.
Sorry, the comment form is closed at this time.