Εργοστάσιο
Η συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση των προϊόντων ώθησε την εταιρία Κόντος το 1996 στην κατασκευή ενός σύγχρονου εργοστασίου.
Επέκταση Εργοστασίου
Το 2008 γίνεται επέκταση με νέο εξοπλισμό, κατάλληλους χώρους για διαλογή, αποθήκευση, επεξεργασία και διατήρηση των προϊόντων.
Υποκατάστημα
Το 2015 ιδρύεται το υποκατάστημα στην Ιστιαία Ευβοίας με χώρο απεντόμωσης και σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό για την καλύτερη διαλογή και επεξεργασία αποξηραμένων σύκων.
Πρώτες Ύλες
Ξεκινώντας από την προσεκτική επιλογή των α’υλών και τον αυστηρό έλεγχο της ποιότητας , προσφέρουμε στους πελάτες μας το καλύτερο προϊόν. Η εφαρμογή ειδικών τεχνικών προδιαγραφών εξασφαλίζει την νομιμότητα και τη υγιεινή των προϊόντων μας.
Εκθέσεις
Συμμετοχή σε: Έκθεση Τροφίμων & Ποτών από το 1996 - Έκθεση Helexpo από το 1998 -Foodexpo από το 2016
Private Label
Η εταιρεία Κόντος έχει την δυνατότητα παραγωγής προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας για εσάς, διατηρώντας όλα τα στάνταρ ποιότητας.
Κόντος Ευάγγελος
Πρόεδρος της Ε. & Δ. Κόντος Α.Ε.
Υπεύθυνος Πωλήσεων Εξωτερικού & Ποιοτικού Ελέγχου - Χημικός, Απόφοιτος Πανεπιστημίου Bologna, Ιταλίας
Κόντος Γεώργιος
Διευθύνων Σύμβουλος - Υπεύθυνος Πωλήσεων & Παραγωγής
Γεωπόνος-Τεχνολόγος Τροφίμων του Πανεπιστημίου της Bologna Ιταλίας
Κόντος Ρίνο
Μέλος Δ.Σ. - Γεωπόνος
Τεχνολόγος Τροφίμων του Πανεπιστημίου της Bologna Ιταλίας
Κόντος Γεώργιος του Ευαγγέλου
Μέλος Δ.Σ.
Γιατρός Εργασίας του Πανεπιστημίου Terni Ιταλίας
Κοτρογιάννης Ιωάννης
Μέλος Δ.Σ.
Λογιστής – Φοροτεχνικός
Όλα μας τα προϊόντα, είναι στενά συνδεδεμένα με την παράδοση μας, τα ήθη και τα έθιμά μας και αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Γι’ αυτό κι εμείς, στην Ε. & Δ. Κόντος Α.Ε. , νοιώθουμε την υποχρέωση να τα διατηρήσουμε και να τα μεταφέρουμε και στις επόμενες γενιές. Ο παππούς ο Γιώργης εξ ου και το ‘’από το περιβόλι του παππού’’ με επιμέλεια και αγάπη καλλιεργούσε τα περιβόλια του παράγοντας προϊόντα ποιότητας στην ηλιόλουστη και εύφορη γη του Ληλάντιου πεδίου Ευβοίας. Με τα ίδια κριτήρια τα παιδιά αλλά και τα εγγόνια του συνεχίζουν αυτή τη παράδοση, δημιουργώντας εκλεκτά, γευστικά προϊόντα που θυμίζουν μία άλλη εποχή. Η διατήρηση των φρούτων και των λαχανικών με ζάχαρη και η μεταποίησή τους σε μαρμελάδες είναι ένας πολύ καλός τρόπος αξιοποίησής τους. Για την δημιουργία των αυθεντικών συνταγών μας χρησιμοποιούνται αποκλειστικά φρέσκα φρούτα και κατά την παραγωγική διαδικασία τηρούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής και ασφάλειας σύμφωνα με το Πρότυπο ISO 22000. Έτσι διατηρείται αναλλοίωτη η εξαιρετική ποιότητα των μαρμελάδων Ε. & Δ. ΚΟΝΤΟΣ Α.Ε.